FISCALE RECHTSPRAAK: BIJSTAND EN BEGELEIDING BIJ GESCHILLEN

Lauwers & Seutin Fiscale Advocaten begeleiden u doorheen uw fiscaal geschil met de fiscus. Wij evalueren samen met u de slaagkansen en bespreken de gevolgen van een fiscale procedure. Wij geven bijstand en vertegenwoordigen u voor de fiscale hoven en rechtbanken. Fiscaal contentieux  zit in ons DNA.  Uw fiscaal geschil is bij ons in goede handen.

Thierry Lauwers (advocaat, vennoot en oprichter) is auteur van verschillende boeken, waaronder de reeks “Jaarboeken Fiscale Rechtspraak”.

Deze jaarboeken zijn een handig werkinstrument voor de praktijk. De belangrijkste uitspraken worden erin weergegeven en op bondige wijze samengevat, met de nodige aandacht voor de juridische nuances.

De Jaarboeken Fiscale Rechtspraak zijn een must voor iedereen die bezig is met fiscale planning en/of fiscale geschillenbeslechting. Gaande van bedrijfsleiders over boekhouders tot financieel adviseurs.

Interesse in de expertise inzake fiscale rechtspraak van Lauwers & Seutin Fiscale Advocaten? Neem contact op met ons.

VERREGAANDE SPECIALISATIE

We zijn een nichekantoor met een verregaande specialisatie inzake fiscaliteit: zowel adviesverlening als fiscale geschillen.

COMPLEMENTAIR

Onze dienstverlening laten we perfect aansluiten bij uw interne kennis of die van uw raadgevers.

ACTIEF IN DE 3 GEWESTEN

We zijn actief vanuit 3 kantoren verspreid over de 3 landsdelen (Vlaanderen, Brussel en Wallonië).

ONZE AANPAK

Onze aanpak is persoonlijk, discreet en resultaatgericht.